Biztonsági ajtónyitás

Kellemetlen meglepetés, avagy a biztonsági ajtó nyitás

A rohanó hétköznapok egyik kellemetlen problémája lehet, mikor a munkából hazaérve derül ki, hogy kizáródtunk a lakásból. Kevés rosszabb szituáció van annál, mikor végig dolgoztuk a napunkat, bevásároltuk a főzni valót, elszaladtunk a gyerekekért az iskolába, és az otthonunk előtt döbbenünk rá, hogy nem tudunk bejutni a lakásba. Sokan ilyenkor kétségbeesnek, pedig a megfelelő szakembernek ez a feladat sem ördöngösség, még akkor sem, ha biztonsági ajtó nyitásáról van szó. Legyen szó elhagyott kulcsról, meghibásodott zárszerkezetről, a Mesterzár Kft. munkatársait bármikor hívhatja, megoldjuk a problémát.

Mely biztonsági ajtó nyitását vállalják?

biztonsági ajtó nyitása mindig nehezebb feladat, és vannak cégek, ahol csak hosszabb átfutási idővel tudnak dolgozni. A probléma viszont nem várhat, hisz be kell jutni a lakásba. Munkatársaink még éjjel is vállalják a kiszállást, gyors határidővel dolgoznak, és az országban forgalmazott minden biztonsági ajtó nyitását megoldják.

Milyen esetekben van szükség zárcserére?

Amennyiben nem a zárszerkezet hibásodott meg, hanem ellopták vagy elvesztette kulcsát, a nyitás után érdemes zárat is cserélni. Ez elsőre plusz költségnek tűnik, de nem érdemes ezen spórolni, hiszen egy esetleges megtaláló később bejuthat otthonunkba. Amennyiben nem találja lakáskulcsát, kérésére szakemberünk kicseréli a zárszerkezetet, ezzel megkímélve Önt egy esetleges későbbi vagyoni veszteségtől.

« vissza
2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu