Hevederzár szerelés Budapest

Hevederzár szerelés Budapesten

A hevederzár szerelés Budapesten tekinthető egy gyors és olcsó megoldásnak is. Akkor érdemes ezt igénybe venni, ha épp nincs pénzünk egy vadonatúj ajtóra, de addig is szeretnénk értékeinket biztonságban tudni.

Ennek a megoldásnak az a lényege, hogy védje az ajtó tokból történő kifeszítését. A falba zárt záró reteszek abban segítenek, hogy az ajtó ellenálljon a rá ható feszítésnek, rúgásnak.

Amennyiben fővárosi lakástulajdonosként nincs meg a kellő biztonságérzete, hívjon minket még ma, és rendelje meg a hevederzár szerelés Budapesten szolgáltatásunkat. Kollégáink hamarosan felkeresik és be is szerelik a MABISZ minősítésű Biztibutik hevederzárak egyikét. Ha betétcserére van szüksége, természetesen azt is meg tudjuk oldani.

A hevederzár szerelés Budapesten - a betörések megakadályozására

Talán senkit sem ér meglepetésként, hogy egyre több a betörés Budapesten. Ahogy egyre felkapottabb a főváros lakás szempontjából, sajnos egyre növekszik a betörések száma. 2013-ról 2015-re duplázódott a betörések száma Budapesten, különösen igaz ez a II. kerületre. Sajnos ezeknek a betöréseknek egy jó része felderítetlen is marad, így sosem kerülnek elő az értékek. Emiatt is hangoztatjuk, hogy a hevederzár szerelés Budapesten ma már elengedhetetlen. Legjobb ha biztonsági ajtó és rács is van, de a hevederzár szerelés legyen az az alap, mely nélkül nem hagyja magára otthonát!

« vissza
2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu