Rácsok

Fő tevékenységeink (zárjavítás, zárcsere) mellett szakemberei bármely lakatos munka elvégzésére megbízhatók.

Ajtórácsok és ablakrácsok javítását, készítését és beépítését is vállaljuk.

Rácsokkal kapcsolatosan nem csupán azok elkészítésével, hanem teljes körű szaktanácsadással is tudunk szolgálni ügyfeleink számára!

Lakossági megrendelők, társasházak, iskolák, cégek és önkormányzatok számára egyaránt rendelkezésre állunk.

Egy fa vagy műanyag ajtó, bár megfelelő zárral felszerelve sok esetben elegendő lehet, de anyagában nem nyújt maximális védelmet. Törés, zúzás, égetés hatására könnyedén megrongálható, továbbá (akár csengetés utáni) kinyitása után sem nyújt már védelmet az esetleg nem kívánatos látogatóval szemben.

A legtöbb esetben célszerű lehet a meglévő ajtót kiegészíteni egy ajtóráccsal, mely a bejárati ajtó nyitása után is biztonságot nyújt lakójának a látogatóval szemben. Védőrácsokkal, biztonsági rácsokkal tovább növelheti értékei és családja védelmét.

Biztonsági rács Budapest

Az ajtórács és ablakrács esztétikus formájával és színével elegáns módon valósíthatjuk meg a nagyobb fokú biztonságot.

A betörések zöme az ablakon vagy erkélyajtón át történik. Ablakrács felszerelésével azonban ezeket a nyílászárókat is könnyedén biztonságossá teheti.

Védje nyílászáróit nagy odafigyeléssel megtervezett és elkészített ablakrácsokkal és ajtórácsokkal!

A szakembereink által készített ajtórács és ablakrács anyaga és mérete minden esetben megfelel a MABISZ előírásainak.

A megrendelt ajtórács és ablakrács egyedi méretben és ízlés szerint készül el, megrendelőnk minden igényét figyelembe véve.

Rácsos ajtóinkat egy és többszárnyú kivitelben gyártjuk. Minden nyílászárót ellátunk 2 db. függetlenül záródó zártesttel, az ügyfeleink által kiválasztott biztonsági betéttel, valamint törésvédőkkel és kiemelésgátlókkal. Az ajtók beépítését, ügyfeleink által kiválasztott színben történő szinterezéssel vállaljuk 1 év teljes körű garanciával.

A gondosan elkészített és felhelyezett ajtórács, ablakrács erkélyrács lehetővé teszi, hogy csak az jusson be otthonába, akit ön valóban be akar engedni. Nyílászáró rácsainknak köszönhetően ön maximális biztonságban érezheti magát ingatlanában.

Rendelkezik már ajtóráccsal, ablakráccsal, de nem biztos abban, hogy az a mai napig képes ellátni biztonsági feladatát?

Hívja szakembereinket és felmérjük meglévő ajtó- és ablakrácsait, majd igény és szükség szerint javítjuk, megerősítjük vagy cseréljük őket!

Szeretné még biztonságosabbá tenni otthonát, irodáját? Forduljon szakembereinkhez és a lehető legmagasabb fokú biztonsággal ruházzuk fel az ingatlant.

2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu