Zárnyitás otthon

Zárnyitás akár 1 perc alatt

Zárcsere-Zárjavítás akár 1 órán belül

Kollégáink akár 1 órán belül a helyszínre érkeznek, és egyes esetekben rekord idő alatt nyitják ki zárukat. Mi a titka? Hol lehet ilyen tudásra szert tenni? Mint mindegik szakma,ez is rengeteg gyakorlást igényel és mindenkori felkészültséget. Ma már nem csak az informatika,vagy az okostelefonok területén vannak forradalmi újítások, regéket lehetne mesélni a zár technológiai újíátsokról.

Érdekességnek számít,hogy van aki kevesebb mint egy perc alatt is tud zárat nyitni?

Mi szívesen elmagyarázzuk,hogy mi fán terem a zárnyitás?

Cikkünket nem azoknak szánjuk,akik beszeretnének törni, persze ez szinte elkerülhetetlen. Ezzel a cikkel őszintén azt volt a szándékunk,hogy azok az emberek használják fel ezt a tudást,akik bajba jutottak, beragadt a záruk, esetleg zárjavítás vagy zárcsere előtt állnak.

Alapvetően szeretnénk bemutatni,hogyan is épül fel egyszerűbb zár. Lépésről lépérse bemutatjuk,hogy mi mit jelent egyszerűen éstalán már az elemzés közben rájössz,hogy hol lehet a hiba.


Zárjavítás


Miután megvizsgáltuk egy zár felépítését! Nagyjából tisztában vagyunk annak működésével, már olyan nagy bajt nem okozhatunk,ha zárcsere vagy zárjavítás előtt állunk. Továbbra is szakember segítségét ajánljuk,de ha éppen nincs lehetőség annak hívására,érdemes tudnunk a fentieket.

Ha még most is bizonytalan, hívjon minket, segítünk! 06-20-999 7434

Zárjavítás otthon! Érdemes néha ápolni,hogy tovább tartson!

Ha már túl vagy a WD40-en, próbáltad már jobban bejáratni, nyomogattad a nyelvét, akkor muszáj a zár szétszerelése.

Hol is kezdjük? Mint azt korábban megmutattam a fenti képeken láthatod a zár részeit, ez azért hasznos,mert ha zárjavítás vagy zárcsere előtt állsz,alapvető,hogy ezekkel tisztában légy. Egy csavarhúzó segítségével távolítsuk el a zárat és a csavarokat,amelyek tartják, elölről és oldalról egyaránt, majd emeljük ki a zárat az ajtóból.

Ha a zár teljese el van szennyeződve, lerakódások vannak benne, esetleg már korrodálódik, akkor az egészet be kell áztatni petróleumba addig ,hogy leoldódik róla a teljes szennyeződés. Ha esetleg nincs otthon petróleum,akkor jó lehet a WD-40 is ezt rá kell fújni bőségesen, ez is segít, ráadásul be is zsírozza a zárat.

Ezt a folyamatot,ha sikerült összeraknunk édemes évente egyszer-kétszer megismételni,hogy tovább tartson.

Ha mindezek olvasása után se vagy benne biztos,hogy szeretnél neki esni zárjavítás vagy a nagy zárcsere hadműveletnek, hívj bátran minket és házhoz visszük neked szakmai tudásunkat.

2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu