Hevederek

Mai világunkban gyakran szembesülünk azzal a biztonsági kockázattal, hogy ajtónk nem védi megfelelően intim szféránkat és értékeinket. Ajtócserére sajnos nem mindig van lehetőség, ilyenkor a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás a hevederzár.
Cégünk a MABISZ. minősítéssel ellátott Biztibuk hevederzárat ajánlja és szereli, de ezen kívül egyedi igény szerint bármilyen típusú hevederzárat fel tudunk szerelni, vagy a már meglévő hevederben zárbetét cserét tudunk végrehajtani.

Tudta, hogy egy jól felszerelt, minőségi hevederzár akár egy olcsóbb biztonsági ajtó egyszerűbb alternatívájaként is szolgálhat?

A hevederzár nagy előnye, hogy záró retesze a falba zárva megtartja az ajtót, így ellenálló a feszítéssel szemben, nem úgy mint egy egyszerű, hagyományos kilincses zár.

Bejárati ajtók védelmében a hevederzár kiemelkedő hatékonysággal bír. A hevederzárak többsége kétoldali zárást biztosít, reteszeik a falba zárva tartják meg az ajtót. Stabilitásuk részben abban rejlik, hogy zárónyelveik nagyobb keresztmetszetben és mélyebben zárnak a hagyományos ajtózárak nyelveinél.

Hevederzár vásárlásához nem árt ha ismeri az ajtólap szélességét és vastagságát. Szakszerű tanácsadásért forduljon munkatársainkhoz, akik akár telefonos segítségnyújtást is biztosítanak ön számára!

Bár a hevederzár házilag is felszerelhető, a nagyobb fokú és garantált biztonság érdekében javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, aki megfelelő munkaeszközökkel, tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy a hevederzárat úgy szerelje fel, hogy az maximális biztonságot tudjon nyújtani.

Milyen hevederzárak beszerelésére van lehetőség?
– vízszintes

– függőleges

– kereszt alakú

Hová szereltethető hevederzár?

  • Hevederzárat igény szerint szereltethet egy-, két- vagy több szárnyú ajtóra is.
  • Ezen kívül akár bejárati ajtóra, teraszajtóra, erkélyajtóra és egyes esetekben ablakra is hasznos lehet felszereltetni.
  • Rácsajtóra, nyitható ablakrácsokra
  • Továbbá szerelhető biztonsági ajtókra, hagyományos faajtókra és műanyag ajtókra egyaránt, mintegy kiegészítő zárként.

Van mód a meglévő hevederzár javítására vagy lecserélésére?

Természetesen. Hívjon minket és régi, rossz vagy alacsony biztonsági fokú hevederzárát könnyedén és gyorsan megjavítjuk, szükség esetén pedig minőségi hevederzárra cseréljük. Mindezt úgy, hogy a régi hevederzárnak fúrt lyukat felhasználjuk az új zár cseréjéhez, így attól sem kell tartania, hogy ajtaján újabb lyukak keletkeznek. Munkánkra minden esetben igényesek vagyunk, kizárólag esztétikailag is kielégítő munkát hagyunk magunk után.

Ne bízza a véletlenre otthona biztonságát! Keressen minket bizalommal: segítünk megvédeni az értékeit!

Cégünk kifejezetten korrekt árakkal dolgozik. Ügyfeleink árainkról telefonon érdeklődhetnek.

Hívjon minket és munkatársaink akár azonnal a helyszínre érkeznek!

A nap minden órájában, az év minden napján állunk rendelkezésére, Budapest egész területén!

2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu