Biztonsági ajtó nyitás Budapest

A biztonság záloga: biztonsági ajtó

Ha a biztonsági ajtó a kérdés, a választ nálunk találja!

Vállaljuk az országban forgalmazott összes biztonsági ajtó nyitását, zárcseréjét és szervizelését.

Tudta ön, hogy még a legjobb zár sem védi meg mindentől? A hevederzár és a törésvédő pajzs felszerelése ugyan stabilabbá teszi ajtaját, az “atombiztos” megoldás mégis a biztonsági ajtó. Egy biztonsági ajtó felszerelésével ön annyira megnehezítheti a betörök dolgát, hogy, mivel néhány perc alatt biztosan nem boldogulnak a masszív acélajtóval, inkább tovább állnak. A korszerű biztonsági ajtók ugyanis ellenállnak a legkülönbözőbb betörési módszereknek. Fúrhatják, feszíthetik, törhetik, a biztonsági ajtó nyitása csak kulccsal lehetséges.


Ha számba vette egy biztonsági ajtó beépítésének lehetőségét, forduljon hozzánk, és mi ismertetjük önnel a lehetőségeket!


Ha már van biztonsági ajtaja, de segítségre van szüksége! vegye igénybe biztonsági ajtó nyitás, biztonsági ajtó zárcsere, biztonsági ajtó szerviz szolgáltatásunkat!


Kérje díjtalan felmérésünket biztonsági ajtó beépítésre vagy hívjon minket, ha biztonsági ajtó nyitására, zárcseréjére vagy szervizelésére van szüksége!


Példa az általunk beszerelésre kerülő biztonsági ajtók típusaira:

Fáraó 2003

Technikai jellemzők:

Az ajtótok és lap kereteleme 2 mm vastag hajlított acéllemez profil. Az ajtólap teljes felületét 2 mm vastag acéllemez takarja, belülről 40x40x2 mm-es csőprofil megerősítéssel. Az acéllemezlap mögött helyezkedik el a központi zár, amely további két, szintén rúddal záródó zárszerkezetet vezérel. A pánt felőli oldalon öt acélrudat építünk be, amelyek az ajtó becsukódásakor zárnak. A könnyed és hangtalan működést a pántokba épített nyomcsapágyak teszik lehetővé.

Ezek szerelése többféle zárral is rendelhető, példáulCisa, Viro, CR


2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu