Biztonsági rácsok

Miért hasznosak a biztonsági rácsok?

Ha Önnek fontos az extra védelem és biztonság érzet, érdemes biztonsági rácsok behelyezésében gondolkodnia. Ezek a rácsok extra védelemmel látják el otthonát, egy esetleges betörést megakadályozva. Védhetővé válik mind a bejárati ajtó, mind az ablak, de igény esetén még a víz- és gázóraszekrény is.

Ezeket a biztonsági rácsokat betörés elleni védelmi szempontok szerint alakítják ki. A zárszerkezet profi, hevederzárral ellátott. Maga a rács nem törhető, hiszen acélból készül. A biztonsági rácsok korszerűen elektrosztatikus porfestés technikával vannak színezve.

Biztonsági rácsok cégünktől

A Mesterzár Kft. egyedileg gyártott rácsok készítésével is segít ügyfeleinek. Házhoz megyünk és lemérjük az ajtó-ablak méreteit. Az Ön elképzelései és a MABISZ előírásai szerint legyártjuk, majd be is szereljük a biztonsági rácsokat. Kiszálláskor lehetősége van arra is, hogy tanácsot kérjen szakemberünktől, hogy az extra védelem érdekében, hova érdemes még rácsot beszereltetni.

Ha biztonságban szeretné tudni szeretteit és vagyonát, hívja cégünket! Munkatársaink vállalják Budapest egész területén a kiszállást, és mihamarabb elkészítik a személyre szabott árajánlatot.

« vissza
2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu