Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai szolgáltatásainkkal a tulajdon- és személyvédelem

A tulajdonvédelem a mechanikai védelmen alapszik, melyet a különböző zárak, zárszerkezetek tesznek lehetővé. A védelem megtervezésekor a tulajdonos és a biztonságtechnikai szakember közös erővel törekszik az optimális védelmi szint elérésére, biztosítására.

Fontos, hogy a biztonságtechnikai eszközök alkalmazási szintje megfelelően illeszkedjen a védendő értékhez. Ehhez szakembereink sok éves szakmai tapasztalatukkal és szakértelmükkel megfelelő tanácsadást tudnak nyújtani szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek.

A védelmet sajnos sohasem lehet 100%-osan megvalósítani, de fontos az arra való törekvés, a maximális biztonság eléréséhez. A megfelelő biztonságtechnikai lépések és kivitelezések után fennmaradó maradék kockázatot biztosítással lehet mérsékelni.

Azt azonban mindenképp figyelembe kell venni, hogy a biztosításhoz bizonyos feltételeknek teljesülniük kell.

Ilyen szempont például, hogy nem mindegy, hogy az adott ingatlan védéséhez milyen zárszerkezetet alkalmaz a tulajdonos. Ahhoz, hogy a biztosító baj esetén vállalja a fizetési kötelezettséget, a zárszerkezetnek el kell érnie egy bizonyos biztonsági szintet.

Egy rosszul kiválasztott zár vagy egy nem megfelelően végrehajtott zárcsere, zárjavítás (nem szakértő által beszerelt zár) könnyen a kárigény megtagadását eredményezheti.

Nem beszélve arról, hogy a legtöbb magasabb minőségű zárszerkezetre megszűnik a garancia, ha nem szakember által végzett a zárcsere.

Hogyan kerülheti el mindezt?

Hogyan érheti el értékei magas fokú biztonságát a lehető legnagyobb biztonsággal?

Forduljon biztonságtechnikában jártas zárcsere, zárjavítás szakembereinkhez!

Az Önhöz kiérkező profi zárszerelő és zárcsere szakemberünk olyan zárral fogja megerősíteni otthonát, vagy egyéb ingatlanát, ami garantáltan megfelel a biztosítók által elvárt védelmi szintnek. Zárcsere, zárjavítás szolgáltatásunk minőségéért garanciát vállalunk! (Emellett pedig a minőségi szerkezet garanciája is megmarad.)

Zárszakértőink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak az alábbi szolgáltatások bármelyikével:

  • zárcsere
  • zárjavítás
  • hevederzár szerelés
  • pajzsok
  • rácsok
  • biztonsági ajtók

Széleskörű mechanikai vagyonvédelemmel és díjtalan helyszíni felméréssel valamint szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére Budapest egész területén és annak 30 km-es körzetében.

Zárcsere, zárjavítás, zárszerelés minden nap, 24 órás ügyelettel, akár azonnali kiszállással is!

Vegye fel a kapcsolatot zárcsere, zárjavító, zár szakembereinkkel!

Zár

biztonságos zár

biztonsági zár

Budapest zárjavítás

Zárcsere

azonnali zárcsere

Budapest javítás

zárak

budapest

ajtózár

2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu