Kínai ajtók nyitása zárcseréje

Kínai ajtók nyitása zárcseréje

Hazánkban nagyon gyakori, hogy új építésű lakásoknál, vagy teljes ajtó cseréknél kínai biztonsági ajtókat használnak. Ezek egyrészt modern és esztétikus külsővel rendelkeznek, másrészt sokkal olcsóbbak európai társaiknál.

Természetesen érthető, hogy egy családnak nagyon nehéz kigazdálkodni egy új ajtó akár több száz ezres költségeit, de tudnia kell, hogy ezek az ajtók nem igazán ajánlottak nagyobb vagyoni értékek védelmére.
Éppen ezért hoztuk létre a kínai ajtók nyitása zárcseréje szolgáltatásunkat. Családja és vagyontárgyai biztonságának érdekében, érdemes egy közép vagy felső kategóriás zárszerkezet cseréjét megrendelni.

Kínai ajtók nyitása zárcseréje szakember bevonásával

Sokszor hívnak bennünket olyan esetben, mikor megvették a zárat, és házilag próbálták azt beszerelni. A kínai ajtók nyitása zárcseréje külső szemlélőnek, elsőre könnyűnek tűnik. Ügyfeleink csak a szétszerelés után szoktak ráébredni, hogy nem tudják helyesen behelyezni az új zárszerkezetet, hiszen sem a megfelelő szerszám, sem a megfelelő ismeret nem áll rendelkezésükre. Emiatt szoktuk kérni, hogy előzze meg a bajt, és szakemberrel cseréltesse ki a kínai ajtó zárszerkezetét is. Ezzel sok időt és bosszúságot fog megspórolni magának!

Kínai ajtók becsapódása

Ezekkel a biztonsági ajtókkal előfordulhat, hogy éppen nincsenek kulcsra zárva, de becsapódnak, és az ember kint ragad a lakás előtt. Kilincs híján ügyfelünk nem tud visszajutni otthonába, hiszen csak egy gomb áll rendelkezésre, és így nem nyílik kívülről az ajtó. A Mesterzár Kft. ilyen esetekben is rendelkezésre áll, sérülés nélkül nyitjuk a lakás ajtaját.

« vissza
2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu