Zárcsere azonnal!

Mit kell tennie, ha zárcsere, vagy valamely egyéb biztonsági szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni? Honlapunkon számos termék leírásáról tájékozódhat, többek között hevederzáraink, egyszerű ajtó záraink, valamint biztonsági rácsainkkal kapcsolatosan is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértői tanácsadásért és minőségi zárcsere, zárjavítás szolgáltatásért!

Elveszítette kulcsait?

Illetéktelenek is hozzáférhettek kulcsaihoz?

Kizárta magát otthonról?

Feszegetés nyomait találta zárán?

Nem érzi magát, értékeit kellő biztonságban?

Ilyenkor segít a zárcsere, abban pedig a Mesterzár!

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik zár, hevederzár, biztonsági rács szerelésével, ezáltal elősegítve megrendelőink otthoni komfort érzetét. Semmi sem megnyugtatóbb, mint biztonságos ajtók mögött lehajtani a fejünket, vagy nyaralásra indulni abban a tudatban, hogy értékeink a lehető legnagyobb biztonságban vannak.

Zárcsere során mi mindig arra törekszünk, hogy azt nyújtsuk, amit megrendelőnk elvár tőlünk és biztosítsuk arról, hogy a legkorszerűbb zár technológiát kapja. Zárcsere alkalmával zárainkat mindig a helyszínen csomagoljuk ki, ezáltal is biztosítva megrendelőnket afelől, hogy új, egyedi zárra cseréljük régi zárát. Ne bízza a véletlenre: keressen minket bizalommal!

Budapesten és környékén, 30 km-es körzetben a következő munkákat vállaljuk:

Az általunk javított és szerelt zárakra garanciát vállalunk! Nem kell többet aggódnia az értékei miatt!

Cégünk a jelenlegi piacon elismert technológiákkal és megfelelő szakképesítéssel rendelkező kollégákkal dolgozik.

Ügyfeleink elégedettsége és biztonsága a mi sikerünk igazi kulcsa, amit nem érdekünk zárba törni.

zárcsere azonnal budapest


Az ön biztonsága a mi referenciánk!

Számunkra nincs lehetetlen!

Ügyeleti szolgálatunk készséggel áll bajbajutott ügyfeleink segítségére, előre egyeztetett időpontban, vagy akár azonnali helyszínre érkezéssel is vállaljuk zárcseréjét. Munkatársaink segítik önt, akár telefonos instrukciókkal, tanácsadással is, de mindenképpen javasoljuk, ha bármilyen sérülést, esetleg betörés nyomait látja, mihamarabb cserélje le zárait!

Amennyiben feszegetés nyomaira lett figyelmes régi zárán, értesítse az illetékes hatóságot és hívjon minket: zárcsere azonnal! Ez a legfontosabb teendő hasonló esetekben. Azok a zárak, melyeket zárcsere azonnal szolgáltatásunk keretében alkalmazunk sav, törés és fúrás, valamint finom nyitás ellen védenek, ugyanis a betörések többsége ezekkel a módszerekkel történik.

Budapesten és környékén azonnali kiszállással állunk rendelkezésére, amennyiben:

  • betörés nyomaira, zárfeszegetésre lett figyelmes,
  • kizárta magát
  • beletörött zárába a kulcsa
  • elégedetlen régi zárának biztonságával

Ügyfeleink többségének akár 1 órán belül is segítségére siettünk, ha zárcsere vagy zárjavítás problémája volt, akár lakóhelyén, akár irodájában.

Biztonságos lakás vagy iroda, ez minden tulajdonos álma. Bízza az értékét a Mesterzárra!


Kimagaslóan kedvezményes árak!

Nálunk az árak miatt sem kell aggódnia!
Tapasztalt szakembereink segítenek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő ár-érték arányú zárat.

A zárcsere árak nálunk kimagaslóan kedvezményesek, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy a zárcsere ára nem szabad, hogy a biztonság rovására menjen.

Az árak mértékét az új zár ára, valamint a zárcsere körülményei egyránt befolyásolhatják.

Így a zárcsere árak az esetek többségében egyénreszabottak.

Szakembereinktől megfelelő tájékoztatást kaphat a zárcsere árak különböző kategóriájának biztonsági fokozatáról.

Ügyfeleinket árainkról előre tájékoztatjuk, az általuk megadott információk alapján.

Árak kérdésében írjon nekünk, vagy hívjon minket, hogy pontos információt adhassunk!


Zárcsere sajátkezűleg?

Bár sokan úgy gondolják, hogy zárat cserélni nem nagy ördöngösség, mégsem javasolt az önszorgalomból sajátkezűleg végzett zárcsere, az ugyanis könnyen a biztosítástól foszthatja meg azt, akihez egyszer betörnek.

A betörés utáni biztosítás elnyeréséhez ugyanis bizonyos feltételeknek teljesülniük kell.

A betörések esetén a biztosító megvizsgálja a betörés körülményeit, többek között például azt, hogy a tulajdonos az ingatlan védéséhez milyen zárszerkezetet, biztonságtechnikai eszközöket alkalmazott. Ahhoz, hogy a biztosító vállalja a betörés utáni fizetési kötelezettséget az alkalmazott zárszerkezetnek el kell érnie egy bizonyos biztonsági szintet, valamint megfelelő funkcionalitással kell rendelkeznie.

Ezen feltételek teljesüléséhez nyújt elengedhetetlen segítséget a zárszakember.

Zárszakértő munkatársaink zárcsere során mindig az optimális védelmi szint kialakítására törekednek. Amennyiben Ön igénybe veszi zárcsere szolgáltatásunkat, olyan zárral fogjuk megerősíteni otthonát, vagy egyéb ingatlanát, ami garantáltan megfelel a biztosítók által elvárt védelmi szintnek.

Munkatársaink segítenek kiválasztani azt a zártípust, amelyik az ön igényeinek leginkább megfelelő biztonsági fokozattal rendelkezik. Ahhoz, hogy értékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudhassa, a zár biztonsági szintjének illeszkednie kell a védendő értékekhez.

A megfelelő zár kiválasztásában sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező zárszakértő munkatársaink megbízható tanácsadást tudnak nyújtani.

Mindezek mellett egy további oka is van annak, amiért érdemes önnek a zárcseréhez szakembert hívnia: az igazán jó minőségű zárszerkezetek után megszűnik a garancia, amennyiben azokat nem szakember szerelte be.

Ne bízza a dolgot a véletlenre! Zárcsere szakembereink a nap 24 órájában, ügyeleti jelleggel készséggel állnak rendelkezésére, akár azonnali kiszállással is!


Forduljon hozzánk bizalommal. Garantáljuk, hogy minőségi, magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk, kedvezményes árak mellett! Igény szerint pedig zárcsere azonnal!

Ön mindent megtett otthona és vagyona biztonsága érdekében?

Kérjen tanácsot zárcsere kérdésében kollégáinktól!

Ne bízzon a véletlenben!

Zárcsere Budapest egész és 30 km-es vonzásterületén gyors kiszállással, vagy akár zárcsere azonnal! Keressen minket bizalommal, ha azonnali segítségre van szüksége!

Budapest: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Bács-kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu