Zárszerelés Budapest

Zárszerelés Budapesten a Mesterzár Kft.-től

Zárszerelés Budapesten éjjel-nappal, hétvégén is, gyorsszervizként 1-2 órán belül házhoz megyünk. Kinyitjuk a lakásajtót, cseréljük a teljes zárszerkezetet, ha tönkrement, vagy ha kulcsait ellopták. Megbeszélés után beszereljük az új zárbetétet, hevederzárat.

Zárszerelés Budapesten csak szakembertől

Biztosan ismeri ön is a mondást: "Késő bánat, eb gondolat". Munkatársaink sajnos sokat tudnának erről mesélni. Múltkor egy hölgy hívott ki minket kétségbeesve. Egy dolgos hétköznap után sietett haza otthonába, és mikor megpróbálta kinyitni a zárat, a kulcs sehogyan sem akart elfordulni. Be is csöngetett hát a szomszédba, ahol az ott lakó úriember lovagiasan egyből a segítségére sietett és felkapta a fúrógépet. Sajnos szaktudás nélkül állt neki a munkának, melynek eredményeképpen nem sikerült kinyitni az ajtót.

A hölgy ezután hívott fel bennünket. Kollégánk persze kinyitotta az ajtót, de ezután kénytelen volt a zárat is kicserélni, mivel a szomszéd szétfúrta a teljes zárszerkezetet. Hiába a legnagyobb jóindulat, ha nincs meg a megfelelő szakértelem és szerszám. Ezért nem győzzük ismételni, hogy a zárszerelés Budapesten mindig szakemberre váró feladat. Lehet, hogy kis időbe telik, míg kollégánk kiér a helyszínre, de ezzel sok esetben komoly összegeket spórol meg!

« vissza
2020 © mesterzar.hu | Honlapkészítés: seotuning.hu | Keresőoptimalizálás: cord-online.hu